Denver Broncos

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Saints Fans

    Avatar photo kangaroo 2,543 Who Dats
    Avatar photo Ulrik Gorm 2,109 Who Dats
    Avatar photo BoondockSaint 962 Who Dats
    Avatar photo Zyan 848 Who Dats
    Rasmus 786 Who Dats
    Avatar photo Saintsation 643 Who Dats
    Avatar photo Niels Julius 548 Who Dats
    Lars Aanaes 534 Who Dats
    Avatar photo Salar 495 Who Dats
    Avatar photo Morten Krøyer 437 Who Dats

Morten Andersen

Morten Andersen var i 80erne en af de store grunde til at danskere blev interesserede i “Amerikansk” fodbold. Morten Andersen havde i flere år rekorden som den mest scorende spiller i NFL,. Han blev i 2017 valgt, som den blot anden placekicker ind i NFLs Hall Of Fame.

Cameron Jordan

I 2011 draften foretog New Orleans Saints en rigtig god beslutning, nemlig at drafte Cameron Jordan som nummer 24. overall. Et valg som skulle gavne holdets defensiv i mange år frem.

Jonathan Vilma

New Orleans Saints hentede Jonathan Vilma hos New York Jets, og fandt deres defensive anker og en af Saints bedste linebackers i de årtier.

Deuce McAllister

Deuce McAllister blev valgt i første runde af 2001 draften, to år efter Mike Ditka og New Orleans Saints havde brugt en hel draft klasse og mere til på running backen Ricky Williams.

Trevor Penning

New Orleans Saints satsede stort på sæsonen i 2022. Og handlede med Philadelphia Eagles for at få ekstra draft picks. Saints valgte receiver Chris Olave og med det 19. pick offensiv tackle fra Northern Iowa Trevor Penning.

Taliese Fuaga

New Orleans Saints valgte den store offensive tackle i 2024 draften. Taliese Fuaga var blandt draftens bedste offensive tackles, og havde ikke store betænkniger ved hurtigt at løbe til podiet på draft dagen.

William Roaf

New Orleans Saints valgte offensiv tackle William Roaf (Willie Roaf) i første runde i 1993. Roaf blev valgt som nummer 8 overall, og Saints fandt hurtigt ud af, at de havde draftet en af NFL historiens bedste tackles.

Marques Colston

Der var nok ikke mange der havde forventet at Marques Colston som blev draftet i 7. runde, skulle vise sig at blive Saints all-time leading receiver for New Orleans Saints. Men “The Quiet Storm” skulle vise sig at være et af de bedste draftvalg nogenside.

Darren Sharper

Profil af Darren Sharper

Curtis Johnson

Profil af Curtis Johnson

Gameday: Denver Broncos

Gameday: Denver Broncos

New Orleans Saints (2-4) har nu tabt fire kampe i træk, og den fantastiske start på sæsonen er efterhånden fra væk. Nu kommer Sean Payton og Denver Broncos (3-3) på besøg. Saints tabte i søndag stort til Tampa Bay, mens Denver Broncos ligeledes tabte 23-16 til Los...

Saints tabte stort til Buccaneers

Saints tabte stort til Buccaneers

New Orleans Saints (2-4) tabte stort til divisionsrivalen fra Tampa Bay Buccaneers (4-2). Og er ved at komme komme langt bag ved både Buccaneers og Atlanta Falcons (4-2) i NFC South. Saints første kvarter var skidt. Forsvaret og angrebet kunne ikke rigtig noget. Og...

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.